Majstrovstvá Európy 2020, Poznaň

titulka

Aktualizácia 12.10.2020

Ľahký dvojskif Peter Zelinka – Marek Režnák, vo finále „B“ dovesloval na 5. miesto s časom 6:41,85. Podarilo sa im predbehnúť len našich južných susedov z Rakúska. Celkovo sa tak umiestnili na jedenástom mieste. Víťazom v tejto disciplíne sa stala talianska posádka Oppo Stefano - Ruta Pietro,  ktorá doveslovala s časom 6:22,8.

Aktualizácia 11.10.2020

Po včerajšom štvrtom mieste v semifinálovej jazde, má náš dvojskif na programe pretek o umiestnenie o 7 až 12 miesto vo finále B a to už o 9:20.

Aktualizácia 10.10.2020

Naši reprezentanti Peter Zelinka - Marek Režnák, si výbornou jazdou na dvojskife zabezpečili priamy postup do semifinále A/B z druhého miesta. To je na programe už dnes o 11:15. Prvé tri loďky budeme vidieť v zajtrajšom finále A.

Už v pondelok 5. októbra, odcestoval náš najlepší dvojskif Zelinka - Režnák,spolu so svojim trénerom Martinom Verdoničom, do dejiska ME do poľskej Poznane.
V tohtoročnej nezvyčajnej sezóne to bude prvé porovnanie na európskej úrovni. Naši chlapci dráhu v Poznani veľmi dobre poznajú, nakoľko tam už niekoľko krát pretekali. Verme, že aj to im pomôže na dosiahnutie čo najlepšieho výsledku.
Nezabudnite povzbudzovať a sledovať ME vo veslovaní aspoň na diaľku na https://www.eurovisionsports.tv/fisa/
Časový harmonogram a všetky dôležité informácie z dejiska majstrovstiev európy nájdete na stránkach http://www.worldrowing.com/events/2020-european-rowing-championships/

image
image