Skradin III. 2021

titulka

V poradí druhé seniorské tohtoročné sústredenie v chorvátskom Skradine zastihlo našu reprezentáciu s krásnym počasím. Po úspešnom februárovom sústrední sa tréner Martin Verdonič a jeho zverenci rozhodli opäť vycestovať k našim južným susedom do Chorvátska. 

Priaznivé počasie využívajú na naveslovanie čo najväčšieho počtu kilometrov na vode.

"V porovnaní s prvým sústredením sa teraz zameriavame nielen na vytrvalosť a techniku ale aj na to, aby sme všetko dobré, čo sme v zime natrénovali, preniesli do čo najrýchlejších 2000 metrov ako sa bude dať. Preteky sa rýchlo blížia a my musíme byť pripravení!" v krátkosti zhodnotil reprezentačný tréner Martin Verdonič.

Reprezentantov čakajú už budúci mesiac významné preteky v talianskom Varese. V termíne od 5. do 7. apríla 2021 budú bojovať na Regate pre európsku olympijskú kvalifikáciu 2021 vo veslovaní o svoju miestenku na Olympiádu Viktória Zruttová v kategórii skif ženy a Peter Zelinka v kategórii skif muži.

Následne na to, sú tu Európske Majstrovstvá vo veslovaní 2021, ktoré sa konajú od 9. do 11. apríla 2021, Varese Taliansko. Tu bude bojovať naša posádka v kategórii dvojskif muži v zložení Ondrej Kovačovič a Jakub Popelka.

Držíme palce, veľa pozitívneho prístupu s negatívnym testovaním!

image
image
image
image