Ukáž sa a získaj grant! Na mladých športovcov čaká 34 000 €

titulka

Ukáž celému Slovensku svoj športový sen! Tak znie motto 6. ročníka grantového programu Ukáž sa!, ktorý vyhlasuje Nadácia Slovenského olympijského a športového výboru. Jeho cieľom je podporiť mladých športovcov na ceste za ich najväčšími snami. Nadácia Slovenského olympijského a športového výboru medzi 25 finalistov rozdelí v prvom kole 34 000 eur.

Do grantového programu Ukáž sa! sa môžu prihlásiť športovci od 13 do 18 rokov i mládežnícke športové tímy. V predošlých rokoch sa o grant uchádzali stovky mladých športovcov. Vlani sa projekt presunul do prostredia sociálnych sietí, úlohou súťažiacich bolo cez príbehy, fotografie či videá na Instagrame ukázať svoje športové nadšenie, príbeh a talent. Aj tento rok bude podmienkou na získanie grantu zapojenie sa do výziev na sociálnych sieťach.

Tento rok na mladých športovcov čakajú po prihlásení sa do grantového programu dve úlohy:

  1. Najskôr musia predstaviť svoj športový sen,
  2. pri druhej majú vyvolať medzi svojimi fanúšikmi ošiaľ z olympijských hier v Tokiu a predviesť, ako má vyzerať fanúšik slovenských športovcov, ktorí v tom čase budú bojovať o medaily v Japonsku.

„Cieľom programu je podporiť mladých talentovaných športovcov s prihliadnutím na ich športové výsledky, úspechy i sociálnu situáciu. Doteraz sme prerozdelili 286-tisíc eur, ktoré pomohli k splneniu mnohých športových snov,” predstavila zámer Ukáž sa! riaditeľka Nadácie SOŠV Zuzana Vodáčková.

Pre uchádzačov pripravil Slovenský olympijský a športový výbor v spolupráci s Expl0itedom špeciálny e-book, v rámci ktorého poskytuje rady pre prezentáciu na sociálnych sieťach. Vzhľadom na zameranie projektu výber ambasádora bol jasný.

Ako na to? Prvým krokom je vyplnenie prihlasovacieho formulára.
Viac informácií v priloženom dokumente tu.

Prihlásiť sa môžete do 4. júla. Držíme vám palce!

 

image