Majstrovstvá ČR na trenažéroch

titulka

Po ročnej odmlke, kedy sa český šampionát v halovom veslovaní musel uskutočniť virtuálne, sa všetci pretekári a tréneri opäť zišli pod jednou strechou. V nedeľu 20. februára 2022, XXIX Medzinárodné Majstrovstvá ČR 2022 na veslárskych trenažéroch, ktoré boli zároveň záverečným IV. kolom Českého pohára 2021/22, hostila športová hala Univerzity Palackého v Olomouci. K videniu boli dramatické súboje a aj skvelé výkony.

Najlepšie zo skromnej slovenskej výpravy sa umiestnil Michal Žemla z SVK Bratislava, ktorý so svojim dosiahnutým časom 6:29,6 vybojoval fantastické druhé miesto medzi dorastencami.

V silnej konkurencii, až 82 dorastencov, sa nestratil ani Oliver Šimek (SVK Bratislava) ktorý s časom 6:50,0 skončil na 12. mieste. Viktor Jurga (VK Sĺňava Piešťany) nedokončil zo zdravotných dôvodov. 
Zastúpenie sme mali aj v ženských kategóriách. Simona Weiszová (VK Sĺňava Piešťany) si z pomedzi 56 dorasteniek vyveslovala časom 7:35,6 siedmu priečku. V ženskej kategórii, veslárka SVK Bratislava, Noémi Mészárošová doveslovala s časom 7:27,3 na pätnástom mieste.

Našim reprezentantom gratulujeme!

Kompletné výsledky z M ČR 2022 na trenažéroch nájdete tu: Majstrovstvá ČR 2022 na trenažéroch
Fotogaléria Ondrej Kroutil: Majstrovstvá ČR 2022 - fotogaléria
Osemhodinový záznam celého šampionátu si môžte pozrieť tu: Majstrovstvá ČR 2022 na trenažéroch - video záznam

Zdroj foto: Andrej Vičan, www.veslo.cz

image
image
image
image
image
image